Het wijngoed , met als zaakvoerders Daisy Noynaert, Danielle Coesens en Marc Van Ongeval, brengt jullie een selectie van kwaliteitsvolle Kaapse wijnen.

In de ban van het prachtige Zuid-Afrika, de vriendelijke en gastvrije bevolking, het lekkere eten en de sublieme wijnen opteerden we om net deze wijnen te importeren.

Een weloverwogen keuze, het idee ontstond reeds in 2007 maar kwam slechts in het voorjaar van 2009 in een definitieve fase. Onze eerste container wijnen kwam aan in de zomer 2009.

Als wijnliefhebbers trachten we ons verder te verdiepen in het totale gebeuren, van wijn maken tot het degusteren en appreciëren.

Na een paar basiscursussen volgen we nu, met ons drieën, de opleiding tot sommelier conseil.

In juni 2011 behaalden we aan de Vlaamse Wijnacademie, met succes, ons diploma sommelier . Dit moet ons in staat stellen om onze klanten nog beter te begeleiden.  

Een eerste selectie bij de keuze van de wijnboeren werd gemaakt op basis van een gerenomeerde wijngids in Zuid-Afrika. Onze voorkeur ging uit naar kwaliteitswijnen die hoog aangeschreven werden. Dertig 'winefarms' konden zo op onze belangstelling rekenen. Na een uitgebreid bezoek  in het voorjaar van 2009 resulteerde dit in een voorlopige keuze van 9 wijndomeinen.

We kunnen jullie prachtige wijnen aanbieden uit de beste wijngebieden van de Kaap, Franschhoek, Stellenbosch, Paarl, Durbanville, Robertson en de 'Hemel en aarde vallei'. 

Zowel de klassieke druivenrassen: Sauvignon Blanc, Chenin Blanc, Viognier, Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Malbec, als de typische Zuid-Afrikaanse druif 'Pinotage' zijn in ons assortiment te verkrijgen.

De Pinotagedruif bracht tot nu toe een typische rode wijn. Een wijnmaker zorgde voor een primeur in de Kaap door van deze Pinotagedruif een uitzonderlijke witte wijn te produceren.

Voor België is deze witte wijn exclusief bij ons te verkrijgen.

Ons motto: 'kwaliteitsvolle Zuid-Afrikaanse wijnen aan democratische, betaalbare prijzen'.

Breng ons vrijblijvend een bezoek aan onze regelmatig georganiseerde degustatiedagen en ontdek onze uitstekende landgoedwijnen.